THE WOMAN BEHIND NOTCHIE

MEET THE MAKER

Benieuwd wie er achter Notchie zit? Arnica stelt zich graag even voor!

MEET THE FOUNDER

MEET ARNICA

Mijn naam is Arnica van Dalen, 32 jaar en opgegroeid in een klein dorp in Drenthe genaamd Wittelte. Inmiddels woon ik in Groningen en ben ik drie jaar geleden gestart met het opzetten van Notchie! Ik heb Small Business & Retail management gestudeerd, na een aantal jaren op het hoofdkantoor van een modebedrijf te hebben gewerkt was ik het zat om de droom van een ander waar te maken en besloot ik voor mijn eigen droom te gaan: een eigen healthy foodlabel op zetten: Notchie Food Group!

“EEN PASSIE VOOR LEKKER ETEN”

Passie voor Notchie

Met een passie voor sport, lekker & voedzaam eten en ondernemen merkte ik dat het tijd was om een nieuw healthy foodlabel op te zetten. Zo gezegd zo gedaan! Wat begon met verkoop vanuit de website, ging naar pakketjes rondbrengen bij verschillende Albert Heijns in de randstad. Nu, 2023, liggen we in verschillende Albert Heijn en Jumbo filialen door heel Nederland en België.

 

Wat ik miste op de markt waren producten die zowel High Protein, Vegan & Organic zijn. En zo kwam ik op het idee om te starten met soep, want waarom bestond er nog geen hip soepmerk? En was er geen soep te vinden met echt goede voedingswaarden in het huidige schap?

 

Hier is verandering in gebracht met Notchie. Met momenteel drie smaken in de schappen ben ik nog lang niet klaar met het doorontwikkelen van Notchie. Op de hoogte blijven? Ik zou het superleuk vinden als je onze social media kanalen volgt!

MEER OVER NOTCHIE

KOKEN MET NOTCHIE

BENIEUWD WAT JE ALLEMAAL
Kan bereiden MET NOTcHIE?

BEKIJK RECEPTEN
THE WOMEN BEHIND NOTCHIE

MEET THE MAKERS

Benieuwd wie er achter Notchie zit? Arnica & Hannah stellen zich graag even voor!

MEET THE FOUNDERS

MEET ARNICA

Mijn naam is Arnica van Dalen, 30 jaar en opgegroeid in een klein dorp in Drenthe genaamd Wittelte. Inmiddels woon ik in de randstad en ben ik een jaar geleden gestart met het opzetten van Notchie! Ik heb Small Business & Retail management gestudeerd, na een aantal jaren op het hoofdkantoor van een modebedrijf te hebben gewerkt was ik het zat om de droom van een ander waar te maken en besloot ik voor mijn eigen droom te gaan: een eigen healthy foodlabel op zetten: Notchie Food group!

MEET THE FOUNDERS

MEET HANNAH

Mijn naam is Hannah Vreugdenhil, 31 jaar geboren en getogen in Amsterdam. Na het opzetten van DoorMeal, besloot ik mijn kennis om te zetten in de vorm van coaching met mijn tweede bedrijf Empowered-by. Daarnaast blijft voeding altijd één van mijn grootste passie, vandaar dat ik nu na mijn bestsellers ‘The Recipe Guide’ en ‘High Protein’ begonnen ben aan mijn derde boek. Maar bovenaan deel ik natuurlijk het liefste al mijn passie en kennis met Notchie!

“ZOVEEL RAAKVLAKKEN,
WE VULLEN ELKAAR PERFECT AAN”

MEET DREAMTEAM
ARNICA & HANNAH

Met allebei een passie voor sport, lekker & voedzaam eten en ondernemen merkten wij dat we een perfecte match zijn om samen een nieuw healthy foodlabel op te zetten. Zo gezegd zo gedaan! Met de nodige gezamenlijk passies maar ook verschillen vullen we elkaar perfect aan. Met Hannah als ochtendmens en Arnica als avondmens staan we bijna 24/7 aan.

 

We misten in de huidige markt producten die zowel High Protein, Vegan & Organic zijn. En zo kwamen we op het idee om te starten met soep, want waarom bestond er nog geen hip soepmerk? En was er geen soep te vinden met echt goede voedingswaarden in het huidige schap?

 

Hier gaan wij verandering in brengen met Notchie. We trappen af met 2 heerlijke high protein soepen, achter de schermen zijn wij druk bezig met nieuwe producten! Op de hoogte blijven? Wij zouden het superleuk vinden als jullie onze social media kanalen volgen!

KOKEN MET NOTCHIE

BENIEUWD WAT JE ALLEMAAL
Kan bereiden MET NOTcHIE?

BEKIJK RECEPTEN

NOTCHIE’s MISSIE

Ik wil iedereen kennis laten maken met high proteïn, vegan en organic producten en ze voor iedereen toegankelijk maken!

HIGH IN PROTEIN, VEGAN & ORGANIC

MORE PRODUCTS
COMING SOON

Je snapt natuurlijk wel dat wij het niet alleen bij soepen gaan houden, hè? Achter de schermen zijn wij namelijk heel druk bezig met nog meer nieuwe & unieke producten die jouw leven straks een stuk makkelijker en gezonder gaan maken.
Benieuwd? Meld je hieronder aan de voor de nieuwsbrief!

HEERLIJKE RECEPTEN, DE NIEUWSTE PRODUCTEN & VEEL MEER

STAY UP TO DATE!

HIGH IN PROTEIN, VEGAN & ORGANIC

MORE THAN JUST SOUP

Je snapt natuurlijk wel dat we het niet alleen bij soepen hebben gehouden, hè? Met de nieuwe Notchie maaltijden maken we jouw leven weer een stuk makkelijker en gezonder. Benieuwd? Ren naar de winkel en probeer het zelf uit!

HEERLIJKE RECEPTEN, DE NIEUWSTE PRODUCTEN & VEEL MEER

STAY UP TO DATE!

Winkelmandje
Met gemak, je groenten & eiwitten in één zak! Super easy, Super tasty!