NOTCHIE ALL DAY

Vegan & Organic SOEPEN
vol met proteinen

SHOP BIJ NOTCHIE
NOTCHIE ALL DAY

Vegan & Organic SOEPEN vol met proteinen

SHOP BIJ NOTCHIE

KLIK OP EEN ICOON VOOR MEER INFORMATIE!

NOTCHIE EXPLAINED

Organic

 

 

Wij van Notchie houden van onze eigen gezondheid en de gezondheid van de aarde. Een logische keuze dus voor ons om al onze producten biologisch te laten produceren. Er is steeds meer vraag naar biologische producten en dat is niet voor niets. Bij de productie van biologische voeding worden mens, dier en milieu zo min mogelijk belast. Niet-biologische boeren en tuinders gebruiken chemische middelen om ongewenste insecten en plantenziekten te bestrijden. Restanten hiervan blijven achter op én in onze voedselproducten. Ook groenten bevatten vaak schadelijke chemische bestrijdingsmiddelen. En dat terwijl ze van nature juist bomvol gezonde stoffen zitten, zoals vitaminen, mineralen en vezels. Zonder bestrijdingsmiddelen zouden deze belangrijke voedselproducten gezonder zijn. Daar komt bij dat landbouwgif slecht voor ons milieu, de planten en dieren die daarin leven en voor de drinkwaterkwaliteit. Notchie kiest voor een biologische ingrediënten, en daarmee kies je voor een beter leven voor jezelf en voor een beter milieu.

 

De voordelen van biologische producten op een rij: Voeding bevat geen kleur-,geur-, en smaakstoffen / Groenten en fruit staan met de wortels in de grond / Geen bestrijdingsmiddelen of chemische stoffen / Biologische boeren krijgen een eerlijke prijs / Minder belasting milieu / Voedzamere producten / Biologische gewassen bevatten meer antioxidanten

VEGAN

 

 

Wij van Notchie misten in de huidige markt een product wat het voor veganisten, vegetariërs & flexitariers het makkelijk maakt om de juiste hoeveelheid eiwitten binnen te krijgen. Maar ook juist voor de persoon die juist niet vegan of vegetarisch is. Wij willen laten zien hoe simpel het toch kan zijn om af en toe eens wat minder dierlijke producten te consumeren. De wereld veranderd en een vegan lifestyle wordt steeds populairder. Dit is maar goed ook, er zal iets moeten gebeuren wat betreft het klimaat en de bio- en vee industrie.

 

Met onze Notchie soepen is dit probleem opgelost en bieden wij een simpele manier om Vegan te eten. Onze soep hoeft niet perse als soep gebruikt te worden maar is een heel handig middel om meerdere vegan maaltijden in een handomdraai op tafel te zetten. Maak bijvoorbeeld een heerlijke groentenquiche of vegan curry. Meer inspiratie vind je onder het kopje recepten. Bij deze recepten zijn overigens ook recepten te vinden die ook vlees bevatten. Wij willen met Notchie aan iedereen de eigen keus laten hoe je wil leven, maar de basis voor een vegan, vegetarisch of flexitarische lifestyle toegankelijk maken voor iedereen. We geloven niet in met de vinger wijzen en mensen vertellen hoe ze zouden moeten leven, maar het iedereen een stukje gemakkelijker maken om wat minder dierlijke producten te eten is gezet.

EASY & CONSCIOUS

 

 

Over smaak valt natuurlijk te twisten en wij zullen natuurlijk zeggen dat onze soep super lekker is, maar proeven is geloven! Dus bestel je soep en oordeel zelf!
Over de voedzaamheid ervan kunnen we wel een stuk duidelijker zijn. Onze soepen zitten bomvol eiwitten, vitaminen en mineralen. Deze halen wij uit groenten en peulvruchten.

 

De High Protein Broccoli & Boerenkool soup bevat o.a. hennepzaadjes. Hennepzaad bevat vitamine B1, B2, B3, B6, C en E. Daarnaast bevat het verschillende mineralen zoals calcium, fosfor, ijzer, jodium, magnesium, kalium, koper en zink. Mineralen zijn belangrijk voor de algehele gezondheid. Hennepzaad is rijk aan essentiële vetzuren, zoals omega 3, omega 6, omega 9 en gammalinoleenzuur. Deze vetzuren zijn goed voor je huid, het geheugen, gewrichten & hart- en bloedvaten.

 

High Protein Linzen & Tomaat Soup bevat o.a. linzen, kikkererwten & tomaat. Linzen behoren tot peulvruchten en zijn rijk aan vezels en proteïne. Linzen bevatten ongelofelijk veel vezels, zelfs vier keer zo veel als zilvervliesrijst. Die vezels zorgen voor een goede spijsvertering en darmwerking. Daarnaast zijn linzen een perfecte bron van eiwitten en ijzer en bevatten ze fosfor, magnesium, foliumzuur en verschillende B-vitamines.

HIGH PROTEIN

 

 

Dat High Protein hot is momenteel is wel duidelijk. Veel mensen worden zicht steeds bewuster van het belang van voldoende eiwitten binnen krijgen. Eerder werden eiwitten vooral met sporters geassocieerd, maar tegenwoordig zien meer mensen het belang van eiwitten. Ook als je niet fanatiek traint, eiwitten zijn voor iedereen belangrijk!
Eiwitten zijn nodig voor de spiergroei en voor het behoudt van je spieren. Volwassenen hebben ongeveer 0,8 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht nodig, vaak zelfs meer dit is afhankelijk van je bewegingsintensiteit. Het is dus helemaal niet zo dat eiwitten alleen belangrijk zijn als je echt fanatiek traint en gelukkig beginnen steeds meer mensen het belang van voldoende eiwitten in te zien.
Een eetpatroon met relatief veel eiwit helpt om op gewicht te blijven. Dat komt doordat eiwit goed verzadigt en belangrijk is om het spierweefsel in stand te houden.
Wij willen met Notchie bijdragen om gemakkelijk je eiwitten per dag binnen te krijgen. Dit doen wij met een uniek product, waarbij eiwitten gecombineerd worden met groenten en peulvruchten. Wil je eens iets anders dan een shake of een eiwitreep waar vaak veel toegevoegde suikers en conserveermiddelen inzitten? Dan is Notchie soep de perfecte oplossing! Onze Notchie soepen bevatten enkel Plantbased Protein.

All day

 

 

Als je net als ons een echte soepliefhebber bent heb je waarschijnlijk al ontdekt dat je soep op ieder moment van de dag kan eten.
Ontbijten met soep? Wellicht voor sommige mensen wat wennen, maar heb je het al eens geprobeerd? Wist je dat uit onderzoek blijkt dat als je ontbijt gezond is je meer motivatie behoudt om de rest van de dag ook gezond te eten? Als je met ons soepje ontbijt heb je direct in de ochtend al een flinke lading binnen en soep is goed voor de vochtbalans in je lichaam. Ideaal dus voor een echte kickstart en je dag lekker gezond te beginnen. Eiwitten? Check! Genoeg vezels? Check! Groenten en peulvruchten? Check! Vitamines & Mineralen? Check! Laag in kcal, suikers & vet? Check! Bang dat je honger krijgt? Doordat onze soep lekker hoog in eiwitten en vezels is blijf je lang verzadigd.

 

Alle bovengenoemde voordelen zijn ook belangrijk voor je tussendoortjes, lunch of diner, dus ook daarvoor leent de soep zich uitstekend! Heb je tijdens je lunch niet genoeg aan alleen een soepje? Neem er een lekker broodje bij of top de soep af met bijvoorbeeld champions of wat parmezaanse kaas.
Omdat onze soep multifunctioneel is kan je ook heel makkelijk als je voor het diner wat meer op tafel wil zetten dan alleen soep heel gemakkelijk variëren. Zin in pizza? Beleg wat bladerdeeg met onze soep en voeg wat extra groentes toe. Voor meer inspiratie check onze recepten.

High quality

 

 

Onze soepen zijn met liefde samengesteld en wij hebben ervoor gezorgd dat onze soep de optimale voedingswaarde bevat. Anders dan andere soepen hebben wij de perfecte balans gevonden in hoeveelheid kcal, suiker, vet, vezels en eiwitten. Omdat wij enkel werken met biologische ingrediënten kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Een fijne bijkomstigheid is dat onze soepen gluten,-soja,-noten,- & lactosevrij zijn. En er wordt geen gebruikt gemaakt van kunstmatige kleur,-geur- & smaakstoffen. Wij willen graag het taboe doorbreken en laten zien dat er heus voorverpakte producten die wel voedzaam zijn, gezond en zonder E-nummers of andere rommel bestaan.

 

Ons motto is: What you see is, what you get! We zijn open en transparant over waar onze ingrediënten vandaan komen en wat er in onze soep zit verwerkt. Om precies te zijn: enkel volwaardige ingrediënten zonder toegevoegde rommel. Hoe kan de soep dan zolang (maar liefst 18 maanden houdbaar zijn)?
Onze soepen worden met een uniek proces worden gemaakt waarbij alles koud wordt bereidt en enkel een hitteschok krijgt op het einde van de proces om zo de stoffen die derving kunnen veroorzaken eruit te halen. Dit zorgt voor optimaal behoudt van de vitamines & mineralen. Daar komt bij dat onze fabrikant 2 maatregelen heeft getroffen om de belasting van het milieu te verlagen; er wordt met groene stroom gewerkt waardoor de CO2 uitstoot met ruim 90.000 kilo op jaarbasis is verlaagd en het gehele pand is voorzien van LED verlichting waardoor de energieconsumptie wordt verminderd.

Veggies & chick peas

 

 

Met gemak je groenten en eiwitten in een zak! Dat groenten en peulvruchten belangrijk zijn om dagelijks binnen te krijgen hoeven wij je ongetwijfeld niet meer uit te leggen. Toch hebben veel mensen moeite om de dagelijkse norm binnen te krijgen. Wij willen met onze producten het iedereen zo makkelijk mogelijk maken om op een simpele manier je groenten en peulvruchten binnen te krijgen. Door het unieke proces van productie de groenten en peulvruchten gaan er zo min mogelijk vitamines en mineralen verloren. Bij het kopje High Quality kan je lezen hoe dit proces eruit ziet.

 

Peulvruchten stonden een aantal jaar geleden nogal suf bekend en werden nog niet heel veel gegeten. Zo zonde! Gelukkig beginnen veel mensen inmiddels peulvruchten te ontdekken, en daar zitten veel voordelen aan! Peulvruchten zijn rijk aan hoogwaardige eiwitten, complexe koolhydraten, ijzer, calcium, vitaminen en vezels. Wist je dat de Peulvruchten behoren tot de vlinderbloemigen, dit zijn planten die in staat zijn om door samenwerking met bacteriën rond hun wortels stikstof uit de lucht te halen. Daardoor hebben ze minder bemesting nodig dan granen en een positieve invloed op de bodemkwaliteit. Ze kunnen groeien op minderwaardige grond. Lekker duurzaam dus en goed voor het klimaat, daar worden wij gelukkig van!

Quick & easy

 

 

Ben je weer eens heel druk en kom je tijd te kort? Of heb je even geen zin om lang in de keuken te staan maar wil je toch bewust leven en vind je het belangrijk dat je een gezonde maaltijd binnenkrijgt? Dan is een soep van Notchie een handige oplossing!

 

Onze soepen zijn multifunctioneel en zijn de perfecte basis voor een quick & easy maaltijd. Onze missie is om het voor iedereen zo easy mogelijk te maken, daarom zijn onze soepen vrij van gluten-, soja,- noten- & lactose. Heb je dus een allergie? Met Notchie zit je safe.

 

Voor inspiratie wat je allemaal kan bereiden met Notchie soep, check het de pagina recepten.
Ook zijn onze soepen ook koud heel lekker en dus superhandig om mee te nemen.

High fibre

 

 

Wist je dat het belangrijk is om op een dag genoeg vezels binnen te krijgen? Per dag wordt geadviseerd zo’n 30 tot 40 gram voedingsvezels te eten. Met onze soep krijg je per portie al 7 tot 8 gram aan vezels binnen. Er zijn diverse gezondheidseffecten van vezels onderzocht. De meeste onderzoeken hebben gekeken naar verbanden met het eten van voedingsmiddelen die van nature rijk zijn aan vezels zoals volkorenproducten, groente, fruit en peulvruchten. Het eten van voldoende vezels is voor de volgende zaken goed:
– Goed tegen hart- en vaatziekten
– Diabetes type 2 voorkomen
– Lager risico op kanker
– Goede darmfunctie en stoelgang
– Behoud van gezond gewicht
Vezels zijn goed voor je stoelgang en zorgen voor een verzadigd gevoel. Wil je dus graag wat gewicht verliezen?
Dan is het genoeg binnen krijgen van vezels van groot belang!

Plant based protein

 

 

In de wereld van High Protein misten wij nog een product waarbij je je eiwitten binnen krijgt maar dit niet perse in de vorm van zuivel of vlees hoeft te zijn. De High Protein markt groeit enorm maar blijft volgens ons achter op het gebied van plantaardige eiwitten. Hoe fijn is het als je je eiwitten binnen krijgt en tegelijkertijd groenten en peulvruchten binnen krijgt. Waarom eiwitten zo belangrijk zijn wordt bij het kopje High Protein toegelicht.

 

Veel mensen krijgen tegenwoordig voornamelijk dierlijke eiwitten binnen, en dat is zonde! Aan het eten van plantaardige eiwitten zitten namelijk veel voordelen. Plantaardig eiwit is licht verteerbaar en is vaak gezonder, daarnaast bevatten ze veel vezels, vitaminen & mineralen. Daar komt bij dat het eten van plantaardig eiwit zorgt voor een lagere milieubelasting in vergelijking met dierlijke eiwitten.

 

Wil jij ook graag plantaardige proteïne binnen krijgen? Ga naar onze webshop en bestel jouw soeppakket.

Waarom notchie
jouw nieuwe
favoriet is

SHOP NOTCHIE

High protein,
Vegan & Organic

Ben jij bewust met je voeding bezig? Dan zijn dit 3 kernelementen waar je vaak op let. Hoe handig is het dat dit nu allemaal in een product gebundeld is!

bomvol vezels, vitamines & mineralen

Onze soepen worden met een uniek proces geproduceerd, dit zorgt ervoor dat de vezels, vitaminen en mineralen goed behouden blijven!

gluten,-soja,-noten & lactosevrij

Last van een allergie? Altijd de ingrediëntenlijst checken om zeker te zijn of je het product kan eten? Met Notchie soep zit je goed!

Waarom notchie
jouw nieuwe
favoriet is

SHOP NOTCHIE

High protein, Vegan & Organic

Ben jij bewust met je voeding bezig? Dan zijn dit 3 kernelementen waar je vaak op let. Hoe handig is het dat dit nu allemaal in een product gebundeld is!

bomvol vezels, vitamines & mineralen

Onze soepen worden met een uniek proces geproduceerd, dit zorgt ervoor dat de vezels, vitaminen en mineralen goed behouden blijven!

gluten,-soja,-noten & lactosevrij

Last van een allergie? Altijd de ingrediëntenlijst checken om zeker te zijn of je het product kan eten? Met Notchie soep zit je goed!

“WAAROM BESTOND ER NOG GEEN HIP SOEPMERK, MET ECHTE ESSENTIËLE
INGREDIËNTEN EN OPTIMALE VOEDINGSWAARDEN?”

– Founder Notchie / Arnica

SHOP NU

SHOP NU

SHOP NU

“WAAROM BESTOND ER NOG GEEN HIP SOEPMERK, MET ECHTE ESSENTIËLE
INGREDIËNTEN EN OPTIMALE VOEDINGSWAARDEN?”

– Founders Notchie / Arnica & Hannah

SHOP NU

SHOP NU

SHOP NU

‘WE MISTEN EEN HIGH PROTEIN PRODUCT DAT OOK GROENTEN BEVAT’

Het Ontstaan
van notchie

Een idee wat haar oorsprong vindt in een Drentse moestuin, de regio waar founder Arnica is opgegroeid en waar dagelijks uit eigen moestuin werd gegeten. De liefde voor natuurlijke en gezonde voeding is hier ontstaan. Tel hier een passie voor sport bij op en zo is het idee voor ons product geboren. Samen met Hannah’s kennis en ervaring op het gebied van voeding en ondernemerschap is Notchie tot leven gebracht. Notchie staat voor high protein, biologische en vegan producten die voor gemak & gezondheid zorgen.

 

Wij willen het de consument zo gemakkelijk mogelijk maken om High Protein, Vegan & Organic te eten. Ook misten wij een jong & hip soepmerk en een soep met optimale voedingswaarden. De High Protein markt groeit onwijs maar een product wat zowel High Protein, Vegan & Organic is en waarbij je ook direct je groenten en peulvruchten binnenkrijgt konden wij nergens vinden, dus hebben wij zelf met alle liefde 2 heerlijke soepen ontwikkeld.

BEKIJK RECEPTEN

‘WE MISTEN EEN HIGH PROTEIN PRODUCT DAT OOK GROENTEN BEVAT’

Het Ontstaan
van notchie

Een idee wat haar oorsprong vindt in een Drentse moestuin, de regio waar founder Arnica is opgegroeid en waar dagelijks uit eigen moestuin werd gegeten. De liefde voor natuurlijke en gezonde voeding is hier ontstaan. Tel hier een passie voor sport bij op en zo is het idee voor ons product geboren. Met Arnica’s kennis en ervaring op het gebied van voeding en ondernemerschap is Notchie tot leven gebracht. Notchie staat voor high protein, biologische en vegan producten die voor gemak & gezondheid zorgen.

 

Wij willen het de consument zo gemakkelijk mogelijk maken om High Protein, Vegan & Organic te eten. Ook misten wij een jong & hip soepmerk en een soep met optimale voedingswaarden. De High Protein markt groeit onwijs maar een product wat zowel High Protein, Vegan & Organic is en waarbij je ook direct je groenten en peulvruchten binnenkrijgt konden wij nergens vinden, dus hebben wij zelf met alle liefde 2 heerlijke soepen ontwikkeld.

BEKIJK RECEPTEN

‘WE MISTEN EEN HIGH PROTEIN PRODUCT DAT OOK GROENTEN BEVAT’

SCOOR JOUW NOTCHIE PAKKET VAN 6, 12 OF 18 SOEPEN!

SHOP NU

VOEG NOTCHIE TOE AAN JOUW EETPATROON!

SCOOR JOUW NOTCHIE
PAKKET VAN 6, 12 OF 18 SOEPEN!

SHOP NU!

HET VERHAAL ACHTER NOTCHIE…

MEET THE MAKER

HET VERHAAL ACHTER NOTCHIE…

MEET THE MAKERS 

Winkelmandje
Met gemak, je groenten & eiwitten in één zak! Super easy, Super tasty!